top of page

Feest erop los!

Bijgewerkt op: 5 okt. 2022


Veranderingstrajecten kunnen zwaar zijn. Voor jou en voor je hele team. Je komt obstakels tegen, twijfelt, krijgt weerstand en emotie te verwerken, enz. Hoewel je het voor de goede zaak doet – je KPI bereiken, je doelstelling halen, de processen verbeteren, de wereld redden – zal niet iedereen het zo zien.


Daarom is het goed om je mijlpalen, je tussentijdse doelen te vieren. Op welke stappen gaan jullie terecht trots zijn als team? Denk daar op voorhand over na. Het geeft je meer doelgerichtheid en het geeft je een reden om te feesten als je ze haalt.


Moet je er altijd het sportpaleis voor afhuren? Nee, een spontane drink in het café om de hoek; een pakje suikerbonen als het nieuwe softwareprogramma geboren is; een ontbijtvergadering voor het projectteam, … Je zal zien; je mijlpalen vieren geeft jouw en je team richting, motivatie en drive. En net dat kan je in een stevig veranderingstraject goed gebruiken.


Kan je wel wat hulp gebruiken bij het uitstippelen van je pad en de mijlpalen erop? Catalista kan je helpen met veranderingstrajecten die opgestart worden of die vastzitten. Als facilitator van draagkracht en realisatie.

Comments


DSC05977.jpg

Hallo, 
Ik ben Saskia.

Vanuit mijn 12 jaar ervaring als leidinggevende in onderwijs confronteer ik in mijn blog inzichten uit non-profit met kennis die ik in mijn EMBA-opleiding leerde. Wat blijkt? Die werelden liggen écht niet zo ver uit elkaar, maar kunnen wel nog veel van elkaar leren.  

Blog archief

Tags

bottom of page