top of page

Inspiratiebundel datawijs beleid maken

Toen ik zelf mijn start to run schema deed, was Evy Gruyaert voortdurend enthousiast over mijn sportieve prestaties. "Jij bent een volhouder - al 1,3 km gelopen. Doe zo door." Nu ja, er is nog werk aan dat aantal kilometers voor ik echt een volhouder blijk te zijn ;-) Maar de tips die ik tussendoor kreeg waren wel zinvol en motiverend.

Dat bracht me op het idee om een inspiratiebundel te maken voor scholen: iets dat duiding geeft bij het thema datawijs beleid maken, maar tegelijkertijd uitdaagt, ondersteunt en verheldert. Met een klein beetje theorie, maar vooral veel praktijk, een vleugje humor en praktische handvatten.

Je vindt er bijvoorbeeld de dataplanner in terug - maar dan uitgewerkt met inspiratie over wat je met die cijfers kan doen en waar je ze kan vinden. Ook inspiratie hoe je een datacultuur op school kan installeren of waarvoor je data allemaal kan gebruiken, vind je in deze inspiratiebundel terug.



Bekijk het als jouw "start to data" programma met mij als Evy Gruyaert. De inspiratiebundel staat niet vol cijfers, maar is laagdrempelig voor de starter en uitdagend voor de doorwinterde kwaliteitszorg-specialist.





Comments


DSC05977.jpg

Hallo, 
Ik ben Saskia.

Vanuit mijn 12 jaar ervaring als leidinggevende in onderwijs confronteer ik in mijn blog inzichten uit non-profit met kennis die ik in mijn EMBA-opleiding leerde. Wat blijkt? Die werelden liggen écht niet zo ver uit elkaar, maar kunnen wel nog veel van elkaar leren.  

Blog archief

Tags

bottom of page